miércoles, 4 de mayo de 2016

Final del blog d'història d'Espanya

Bones a tots, ja som a la recta final i avui escrit per comentar un últim apartat de la història d'Espanya i com no despedir-me de tots vosaltres.

-Primer parlarem de quan va acabar la transició, i també de les diferents opinions que té la gent sobre el final:

La transició comença el 1975, just quan el senyor Franco mort, és un període en què Espanya té la llibertat de crear autonomies dins l'estat i és converteix en un país demòcrata.
El primer governant va ser Adolfo Suárez, que dóna un gran suport a la democràcia, però acaba dimitint l'any 1981. Poc després apareix Calvo Sotelo que és el governant que està menys temps governant, poc menys d'un any, perquè perd les eleccions legislatives del 1982, en què surt victoriós Felipe González, i continua les reformes iniciades per Suárez. L'any 1996 González deixara de ser president i al seu lloc i haurà l'Aznar. En les eleccions del 2004 surt victoriós Zapatero.

La meva opinió respecte dels altres, crec que la transició acaba l'any 1982, quan governava Felipe González, perquè ja havia passat temps des de la mort de Franco i Espanya feia uns anys que ja vivia amb una democràcia.

-Segon tema que comentaré serà la situació actual al govern espanyol:

Crec que és una vergonya aquest govern que tenim, perquè ja que ens fan votar per elegir un candidat que ens representí, ara els senyors governants no es volen ficar d'acord per forma govern. Cada cop la població espanyola esta més insegura a l'hora de votar el seu representat, ja que es veu que hi han més partits, perquè la societat ja no sap a qui votar, estan farts de tanta trampa i tants beneficis per als governants, fins i to corrupcions, volen un canvi cada cop més radical.

Ara sí que si, ja arribat l'hora de la despedida, que dir-vos d'aquest curs d'història, doncs començaré des de l'inici, quan era a la primera setmana de curs, on al veure que hi havia història em vaig esgarrifar una mica, ja que a mi no m'apassiona gaire l'historia..., però bé vaig començar amb força i amb ganes per tirar endavant, fins que cada classe m'agrada cada cop més, fins a arribar al moment actual, final del tercer trimestre. La professora ha tingut un paper molt important i una gran ajuda a l'hora d'entendre tot el recorregut de l'història que va passar a Espanya i acaba'n inculca-nos uns pensaments molt importants, fent que classe darrere classe féssim més i més. Al final sembla que ho ha aconseguit una mica...

Doncs aquí acaba el meu blog d'història, espero que ús haguí agradat i ajudat a resoldre els dubtes....

Fins a la següent...






No hay comentarios:

Publicar un comentario